Connect with us

Hír

Tisztogatott a Panthers a salary capben

Azok után, hogy Marty Hurney már nem csak ideiglenesen, hanem végleg a Panthers general managere lett immár sokadik alkalommal, meg is kezdte új rezsimje első hivatalos cutjait. Ahogy az várható volt, két veterántól is búcsút vett a cap space növelése érdekében, így Kurt Coleman és Charles Johnson is lapátra került.

 

 

Coleman az utóbbi három évben stabil kezdője volt a Panthers secondaryjének, csak sérülések miatt hagyott ki meccseket. A 29 éves safety szerződése még két évig érvényes lett volna, de idő előtt megköszönték a csapatért tett szolgálatait. Bár kezdő volt, pótlása nem lesz lehetetlen, akár a szabadügynök piacról, akár a draftról történik meg. Johnson elküldése sem a semmiből érkezett, hiszen a 31 éves defensive end sem kápráztatta el játékával a nagyérdeműt az utóbbi években. Vele inkább egy régi motoros mintsem egy remek játékos távozik, képességei ugyanis megkoptak a korával, de 11 évet így is lehúzott Charlotte-ban.

 

Ezekkel a lépésekkel $5,9 milliót szabadítottak fel a salary capben, de ami még fontosabb, kezdik átformálni a védelmüket. A védőkoordinátor a Cardinals főedzője lett, akit a linebackerekkel foglalkozó szakember is követett, Johnson és Coleman most távozott, és Julius Peppers valamint Star Lotulelei is erre a sorsa juthat szabadügynökként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!