Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Landryért, egyre valószínűbb, hogy távozik

A Miami Dolphins alaposan felkavarta a szabadügynök piacot azzal, hogy szinte a semmiből tagelték Jarvis Landryt rögtön a tag időszak nyitásakor. Teljesen logikus következtetés, hogy a Dolphins időt akar nyerni, és vélhetően egy cserének.

 

 

Adam Beasley, a Miami Herald újságírója elmondása szerint egyre valószínűbb, hogy a franchise tag nem a hosszabbításhoz, hanem egy cserealaphoz kellett. Ugyan megjegyezte, hogy a csapat hajlik egy hosszú távú szerződésre, de jelenleg erre lát kevesebb esélyt. Beasley a cserepartnerek között három csapatot emlegetett: a Ravenst, akik már tavaly is érdeklődtek Landryért, a Brownst, akiknek egy tonna draftpickjük van, illetve a 49erst, akik vadásznak egy fiatal első számú elkapóra.

 

Ian Rapoport, az NFL Newtwork insidere viszont másik négy csapatról számolt be, méghozzá a Titans, a Panthers, a Saints és a Bears érdeklődéséről. A Saintsen kívül szinte mindegyik csapatnak szüksége lenne egy Landry képességű elkapóra, de ennek ára is van. Landry ugyanis a taggel $16 milliós cap hitet is hoznamagával, szóval vélhetően a trade-del együtt Landryvel is megegyeznek majd egy hosszú távú szerződésről, hogy az idei fizetését csökkentsék. A másik kérdéses pont az ellenérték. Soha egy elkapós sem jegyzett annyi elkapást az első négy szezonjában mint Landry, 25 éves, és egy elképesztően veszélyes fegyvere lehet egy irányítónak. 2014-ben a második körben került Miamiba, és talán egy ilyen értékű picket láthatnak most is viszont érte.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!