Connect with us

Hír

Tom Brady üzent Malcolm Butlernek

Malcolm Butler volt a Patriots egyik legtöbbet használt védője az alapszakaszban, aztán valaminek egyáltalán nem játszott a Super Bowlon. Ennek okára talán soha nem tudjuk meg a választ, minden esetre Butler mindenkit elküldött melegebb éghajlatra. Persze ezek után egy hosszú posztban bocsánatot kért a viselkedéséért és elmondta, hogy négy éves patriotsos karrierje során mindent megtett, ami csak tőle tellett, hogy segítsen a csapatnak, valamint soha nem szegte meg a szabályokat sem most, sem máskor, minden médiában megjelent találgatás hazug és sértő.

 

 

A posztját több csapattársa, mint Phillip Dorsett, Elandon Roberts és Marcus Cannon is lájkolta, illetve Tom Brady is reagált rá:

 

Imádlak Malcolm! Egy nagyszerű csapattárs és játékos vagy, egy igazi barát és az is maradt mindörökké!

 

Egy biztos, Butlerre aligha emlékezhet vissza bárki is rossz szájízzel, a 49. Super Bowlon bemutatott interceptionje nemcsak a szurkolók emlékezetébe, hanem az NFL történelmébe is vastag betűvel íródott. Ezzel együtt ezt tekinthetjük búcsúüzenetnek tőle és Bradytől is, szinte garantált, hogy ezek után már nem tér vissza New Englandbe.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!