Connect with us

Hír

Vontae Davis a Billshez igazolt

Megtalálta következő csapatát Vontae Davis, akit még szezon közben rakott ki a Colts elég kacifántos körülmények között. Davist azóta megműtötték, és az orvosok játékra alkalmasnak találták, így megkezdte turnéját a csapatok között, végül a Bills ajánlata nyerte el a tetszését.

 

 

A 29 éves cornerback öt csapatnál is járt interjún. A keleti parttól a nyugati partig bejárta az országot, hiszen a Buffalo mellett járt Clevelandben, Miamiban, Oaklandben és San Franciscóban is. Twitteren jelezte a publikummal, hogy meghozta a döntését, amit egy stílszerű hashtaggel közölt.

 

 

A korábbi első körös cornerbacknek az utóbbi években lefelé ívelt a pályafutása, de Sean McDermott stábja tavaly több olyan játékosból is képes volt kihozni az állatot, akikre korábban ez nem volt jellemző. Micah Hyde az egyik legjobb safety volt 2017-ben, mikor a Packersben jobbára egy átlag feletti játékos volt maximum, Jordan Poyer is kivirágzott Clevelandet elhagyva, és E.J. Gaines is olyan szezonon van túl, amire Los Angelesben eddig álmodni sem mertek volna. Apropó Gaines, ezzel az igazolással minden bizonnyal neki nem lesz maradása Buffalóban, hiszen szabadügynök lesz, de ezzel a szezonjával több csapat radarjára is felkerült.

 

UPDATE: Davis szerződése a 2018-as idényre szól $5 milliós alapfizetéssel. $3,5 milliót garantáltan megkapott ebből, az ösztönzőkkel és bónuszokkal együtt maximum $8 millió ütheti a markát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!