Connect with us

Hír

Wentz jó eséllyel visszatér a 2018-as szezon kezdetére

Ugyan az Eaglesnél most elsősorban nem Carson Wentz állapotával vannak elfoglalva, hanem készülnek a ma éjjeli nagy meccsre, de azért kaptak egy kis jó hírt franchise irányítójukról is. Wentz ugyanis szerdától elkezdhet súlyokat emelni úgy, hogy a térdén már nem lesz semmifél rögzítő. Ez nagy lépés egy ACL- és LCL-szakadás után és úgy tűnik, az Eagles irányítója visszatérhet a következő szezon kezdetére. Ez még nem biztos, semmit sem lehet garantálni, de mindenképp jól halad a felépülés.

 

Egy “sima” ACL-szakadás után mára már bőven már lekerült volna a rögzítő – általában 4 hét után -, azonban az LCL-szakadás miatt erre várni kellett kicsit, de az orvosok azt mondják, hogy ha elkezdi a súlyok emelését, akkor onnantól kezdve ugyanolyan hosszú felépülés várható, mintha csak az elülső keresztszalagja szakadt volna el.

 

 

A leghíresebb ACL+LCL-szakadás Robert Griffiné volt pár évvel ezelőttről, azonban az orvosok szerint nem lehet összehasonlítani a két esetet, mert RGIII térdszalagja már korábban is elszakadt. Ráadásul RGIII nem is kezelte úgy a kezdeti stádiumot, mint Wentz, aki nem sietett sehová és megvárta a kellő időt a súlyok emelésével.

 

Ez a jó hír azt is jelentheti az Eaglesnek, hogy egy jó ajánlat esetén könnyebb szívvel tudnak megválni Nick Folestól és kereshetnek helyette egy másik csereirányítót. Már amennyiben ez a tervük és amennyiben kapnak Folesért egy olyan ajánlatot, amit nem tudnak visszautasítani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!