Connect with us

Hír

15 év után szabadult a börtönből, most Browns meccsre akar menni

Once a Browns fan, always a Browns fan! Ru-El Sailor olyan szintre emelte a Brownsságot, amit a legkétségbeesettek sem tudnak egyhamar felülmúlni szeretett csapatukat illetően.

 

 

Ru-Elt 2003-ban 15 év börtönbüntetésre ítéltek gyilkosság miatt, mint kiderült, tévesen. 2002-ben, amikor Omar Clarkot, egy clevelandi férfit lelőttek, három embert gyanusítottak meg, köztük Ru-Elt is. 15 hónappal ezelőtt azonban egy szemtanú, név szerint az áldozat testvére, Umar Clark vallomása alapján kiderült, hogy nem Ru-El húzta meg a ravaszt. Az ügyet azóta újravizsgálták, és szerdán hozták meg a döntést, hogy Ru-El szabad ember – jobb később, mint soha. Az eredetileg 28 évnyi börtönbüntetésre ítélt férfi emiatt 15 év után szabadulhatott, amire megesküdött, hogy meg fog vele történni.

 

Sosem adtam fel a hitemet, minden imádkoztam, és tudtam, hogy egyszer el fog jönni ez a nap.

 

Clevelandi lakosként odavan a város sportcsapataiért, a Cavaliers és a Browns is a szíve csücskébe tartozik, és 15 év után ismét láthatja őket. Ru-El mikor bement a kóterbe, utoljára egy rájátszás résztvevő Brownst láthatott, azóta viszont a csapatnak nem sok sikerélménye akadt, de a franchise imádójaként ez nem tántorítja el abban, hogy kimenjen szeretett csapatának meccseire. Szabadulása után egy riporter megkérdezte tőle, hogy mi az a három dolog, amit immáron szabad emberként véghez akar vinni, mire azt felelte:

 

A gyerekeimet el akarom vinni Disney Landbe, találkozni akarok LeBron Jamesszel, és el akarok jutni egy Browns meccsre.

– mondta.

 

 

Nem csak a Browns jelent számára új információt, hanem a Cavaliers 2003-as 1/1-ese, LeBron James is, aki Ru-El börtönévei alatt minden idők egyik legjobb játékosa lett az amerikai kosárlabda bajnokságban. Most már semmi nem akadályozhatja, hogy lássa Cleveland hősét személyesen is!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!