Connect with us

Érdekességek

7 évnyi első körös játékos sincs már a Browns rosterén

Tegnap John Dorsey a pénteki őrület leöblítésére cserélt még egyet, és Danny Sheltont is áruba bocsátotta, aki mostantól a New England Patriots védőfalát erősíti. Ezzel pedig a Cleveland Browns tovább építette lúzerségének szobrát.

 

 

Shelton még a kettővel ezelőtti rezsim első körös választottja volt, aki a ma már a Packersnél védőkoordinátor szerepkörben dolgozó Mike Pettine főedző kérésére került Clevelandbe, miután borzasztóak voltak futás ellen. Dorsey viszont úgy tűnik, hogy nem győz szabadulni a régi GM-ek választottjairól, és a rengeteg fiatalt foglalkoztató csapatot inkább bevált veteránokkal pótolná (lesz még Suh Browns játékos, figyeljétek meg). Ezzel viszont egy olyan “mérföldkőhöz” érkeztek, ami egyszerűen példátlan az NFL-ben, és mindent elmond arról, miért is tartozik a liga legvégébe a franchise megítélése már hosszú ideje.

 

Shelton elengedésével ugyanis a 2009 és 2015 közötti összes Browns által kiválasztott első körös játékos sincs már a rosteren. Egy darab sem. Pedig nem egyszer húztak duplán az első körben, de így se. Egészen elképesztő. A teljessék kedvéért íme a “dicsőséges” névsor, akik már máshol keresik meg a kenyérre valót (utóbbi helyét zárójelben jegyezzük meg), akár civil foglalkozással is.

 

2009: Alex Mack, C (Atlanta Falcons)

2010: Joe Haden, CB (Pittsburgh Steelers)

2011: Phil Taylor, DT (szabadügynök, legutóbb Washington Redskins, 2017)

2012: Trent Richardson, RB (Saskatchewan Roughriders, CFL), Brandon Weeden, QB (szabadügynök, legutóbb Tennessee Titans, 2017)

2013: Barkevious Mingo, DE (szabadügynök, legutóbb Indianapolis Colts, 2017)

2014: Justin Gilbert, CB (szabadügynök, 1 éves eltiltással, legutóbb Pittsburgh Steelers, 2016), Johnny Manziel, QB (szabadügynök, legutóbb Cleveland Browns, 2015)

2015: Danny Shelton, DT (New England Patriots), Cameron Erving, C (Kansas City Chiefs)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!