Connect with us

Hír

A Cowboys sem maradt el az igazolásokkal

Amerika Csapatának fanatikusai valószínűleg a legcsalódottabb szurkolók voltak a szabadügynök időszak során, hiszen csapatuk semennyire sem volt aktív a piac nyitásának óta. A legjobb szabadügynökökről így lemaradtak, de a “resztliből” azért leakasztottak pár nevet.

 

 

A lejáró szerződésű játékosaikon kívül nem igazán mutattak aktivitást a szabadügynök őrületben, azóta viszont voltak érdekes, de kifejezetten jónak tűnő transzferek is a Cowboys háza táján. Kezdjük a legfrissebbekkel, miszerint a Cowboys felturbózná a támadófalát, és vélhetően az OT Cameron Fleming és az OG Marcus Martin is aláír hozzájuk, bár ezek egyelőre még nem hivatalosak. A támadósornál maradva, Allen Hurns és Deonte Thompson is Garrettéket választotta, ezzel újabb célpontokkall bővült Prescott fegyvertára. A “leghangosabb” transzfer mégis a fullback trade volt, miután megszerezték a Raiderstől Jamize Olawalét egy 6. körös pickkel egyetemben a saját ötödik körös draftcetlijükért cserébe.

 

A védelem sem maradt új arc nélkül, a Packerstől távozó linebacker, Joe Thomas tért vissza Dallasba, miután egy rövid ideig (konkrétan kevesebb, mint két hétig) a gyakorlócsapatuk játékosa volt. Mindegyik igazolás az elmúlt öt nap eredménye volt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások