Connect with us

Hír

A csapatok szorgalmazzák a McDaniels-szabályt

A csapatok tulajdonosai májusig halasztották a döntést egy új szabályról. A változtatás értelmében már úgy is lehetne segédedzőket vezetőedzőnek szerződtetni más csapatokhoz, hogy a segédedző playoff-menete még nem ért véget. Mindenki tudja, hogy a playoff alatt is már mennek az üzengetések és sokszor nyilvánvaló, hogy egy OC vagy DC át fog igazolni más csapathoz, így valójában a valósághoz lazítanák hozzá a szabályt. A Colts GM-je, Chris Ballard – aki a legnagyobbat szívta McDaniels visszatáncolásával – a javaslat ellen van.

Amikor a rájátszásban vagy, minden zavaró körülményt el kell hárítanod. Mi is ott leszünk, és mi sem szeretnénk ezeket a problémákat. Ezek jó szabályok, ha most engedsz, hamar megszaladhat a gyeplő a kezünkben.

 

 

Ballard amúgy elmondta, hogy ugyan azóta nem beszélt McDanielsszel, hogy ő maradt a Patsnél, örül neki, hogy így alakult. Elmondása szerint inkább ne jöjjön, aki fél szívvel írt volna alá, minthogy pár hónappal később derüljön ki, hogy maradt volna otthon. Ha egy playoff-menetelsé előtt meglenne az aláírás, ott még fejben sok dolog változhatna a jelöltnél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!