Connect with us

Szabadügynök

A csendes gyilkos defense építése – Chargers FA-értékelő

Csendes FA-idényt zárt a Chargers. Persze nincs minden veszve, de a nagy rohanás közepette a csapat nem csapott bele a lecsóba, csöndesen dolgozott csupán. A legnagyobb lépésük Casey Hayward hosszabbítása volt, ő viszont nem is volt szabadügynök.

 

Akik jöttek

Virgil Green (C)

A Broncos korábbi tight endje eseménytelen karriert tudhat magának, a passzjátékba minimálisan van bevonva, elsősorban blokkoló szerepe van. Futásblokkolásban kifejezetten ügyes, passzblokkolásban átlagos, igaz az ide évében az előbbi képessége pont nem mutatkozott meg. A három évre szóló, összesen 8.6M dolláros szerződése nagyon jó ár érte, és az O-falával szintén ügyetlenkedő divíziórivális Denvert gyengítette ezzel a csapat. Azonban sokat nem valószínű, hogy számít majd, egy-két tized yardot adhat hozzá Melvin Gordon borzasztó teljesítményéhez.

 

Caleb Sturgis (B+)

Miután a sérülése miatt kijátszották őt az Eagles keretéből, a rúgó a Chargersbe igazolt. Aguayo és Rose mellé érkezik a mixbe, a Chargers számára létfontosságú lenne végre egy megbízható rúgót találni, ugyanis tavaly két meccsük is ment a levesbe emiatt. Sturgis pont nincs a legjobb rúgók között, de a másodvonalba simán befér, úgyhogy mégis van ok a bizakodásra.

 

Nick Dzubnar (B)

Szerződést kapott Nick Dzubnar, rotációs LB, special teamer. Nem vele lesz megoldva az egyik belső pozíció sorsa, de azért igazán fasza lenne, ha a Perryman melletti üres helyet nem rotációs másodosztályú arcokkal töltenék fel. 2 évre 3M tökéletes egy egész épkézláb special teamer részére.

 

Mike Pouncey (B)

A Chargers nyilván javítani fog a falán is, bár nem biztos, hogy ezt a 2 évre 15M-ért érkező volt Dolphins-centerrel kellett volna megoldani. Pouncey kiemelkedő játékos, ha egészséges. Hét szezonjából hármat játszott le teljesen, és ahogy tudjuk, a legjobb képesség az elérhetőség. Pounceynak ez lesz az utolsó szerződése, ő maga is elismerte, hogy csípőprotézisre lesz szüksége hamarosan. Ha elég Kodein van a csapatnál, két évet még el tud evickélni, és ennyi pénzért megéri próbálkozni vele.

 

Michael Schofield (B)

Rotációs OT a rosszabb fajtából, de két évre ötmillióért ajándék (?).

 

 

Akik távoztak

Kenny Wiggins OL a Lionsben próbál szerencsét. Nem baj, nem volt egy jó játékos, és így legalább nyilvánvaló lesz a need RG poszton, nem pedig kenegetés lesz. Távozott Jeremiah Attaochu, sérülések miatt alig játszott, de sosem volt a csapat oszlopos tagja. A 49ers egy ösztönzőkkel teletömött szerződésért vitte el ennek megfelelően egy évre. Nem távozott még, de nem kapott eddig szerződést Antonio Gates. Gates jelezte, hogy maradna, de bőven túljutott a karrierje csúcsán, pár éve erősen leszálló ágban van. Hunter Henry mellé nem kell más, és sajnálatos, de Gates is csak sokadik opció az őt is használó playeken. Nem lennénk meglepve, ha visszavonulna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!