Connect with us

Hír

A Falcons hosszabbított kiváló rúgójával

A free agency pár napon belül nyílik, az egyik legaktívabb csapat pedig az Atlanta Falcons. Az utóbbi napokban kivágták Derrick Shelbyt és Levine Toilolot is, most pedig további lépéseket tettek. Ez az aktivitás nem túl meglepő, mert nem álltak éppen jól a sapka alatt és a két kivágással is alig 20 millió dollár körül mozognak. Most azonban tovább szűkítették a lehetőségeiket.

 

 

Hosszabbítottak ugyanis a csapat rúgójával, Matt Bryanttel. A két fél között egy három éves, 10,5 millió dollárt tartalmazó üzlet született, ami további másfél millió dollárral növekedhet a rúgó teljesítményétől függően.

 

Bryant hosszabbítása a kevés pénz ellenére sem meglepő, mivel a liga egyik legbiztosabb lábú, tartósan konzisztens játékosáról van szó. A 3,5 millió dolláros éves fizetés pedig abszolút nem számít soknak a kickerek piacán. Ryan Succop kísértetiesen hasonló szerződést kapott, Graham Gano pedig szintén ilyen szerződést vagy franchise taget kaphat. A Falcons ezzel további három évre biztosította be magát ezen a poszton.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások