Connect with us

Hír

A Jets attól fél, hogy a Vikings elviszi előlük Cousinst

Tegnap még arról írtunk, hogy négycsapatos a verseny Cousinsért, azonban nagyon úgy tűnik, hogy igazából kétcsapatos csak ez a licitháború és vagy a Jets, vagy a Vikings lehet a befutó. A Jets igazából kész rengeteg pénzt odaadni Cousinsért, míg a Vikings minden bizonnyal alacsonyabb összeggel (feltehetőleg ez is rekord lenne azért) is el tudná csábítani az irányítót, hiszen reális esélyük lehet a Super Bowlra akár már idén.

 

 

 

A Jetsnél a Cousinst képviselő táborral történt informális, előzetes egyeztetések után félnek igazán a Vikingstól, tehát úgy tűnik Cousins hajlana a Minnesotába költözés felé, habár ez egy okos ügynöki húzás is lehet természetesen. Ezek az “informális egyeztetések” egyébként nem éppen legálisak, habár mindenki ezt csinálja a Combine-on – pedig elméletileg csak március 12-től lehetne egyeztetéseket folytatni a csapatok és a játékosok (és képviselőik) között.

 

Ez az egész egyébként azt jelentheti, hogy a Cardinals és a Broncos nem száll igazán komolyan versenybe majd Cousinsért, vagy legalábbis nem hajlandóak olyan messzire elmenni, mint a másik két csapat. A Broncoshoz Case Keenum nevét hallani leginkább, a Cardinalsnál pedig felvetődött több név is, például Teddy Bridgewater, AJ McCarron vagy akár Nick Foles is. A Vikingsnál mellesleg arról hallani, hogy a három szabaddá váló irányítójuk közül leginkább Bradfordot tartanák meg, ha Cousinst nem sikerül megszerezniük vagy végül túl magas árat kérne az irányító.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások