Connect with us

Hír

A Jets attól fél, hogy a Vikings elviszi előlük Cousinst

Tegnap még arról írtunk, hogy négycsapatos a verseny Cousinsért, azonban nagyon úgy tűnik, hogy igazából kétcsapatos csak ez a licitháború és vagy a Jets, vagy a Vikings lehet a befutó. A Jets igazából kész rengeteg pénzt odaadni Cousinsért, míg a Vikings minden bizonnyal alacsonyabb összeggel (feltehetőleg ez is rekord lenne azért) is el tudná csábítani az irányítót, hiszen reális esélyük lehet a Super Bowlra akár már idén.

 

 

 

A Jetsnél a Cousinst képviselő táborral történt informális, előzetes egyeztetések után félnek igazán a Vikingstól, tehát úgy tűnik Cousins hajlana a Minnesotába költözés felé, habár ez egy okos ügynöki húzás is lehet természetesen. Ezek az “informális egyeztetések” egyébként nem éppen legálisak, habár mindenki ezt csinálja a Combine-on – pedig elméletileg csak március 12-től lehetne egyeztetéseket folytatni a csapatok és a játékosok (és képviselőik) között.

 

Ez az egész egyébként azt jelentheti, hogy a Cardinals és a Broncos nem száll igazán komolyan versenybe majd Cousinsért, vagy legalábbis nem hajlandóak olyan messzire elmenni, mint a másik két csapat. A Broncoshoz Case Keenum nevét hallani leginkább, a Cardinalsnál pedig felvetődött több név is, például Teddy Bridgewater, AJ McCarron vagy akár Nick Foles is. A Vikingsnál mellesleg arról hallani, hogy a három szabaddá váló irányítójuk közül leginkább Bradfordot tartanák meg, ha Cousinst nem sikerül megszerezniük vagy végül túl magas árat kérne az irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!