Connect with us

Hír

A Jetsnek mégsem kell Suh

Állítólag eddig a Jets ajánlotta a legnagyobb összeget Ndamukong Suh-ért, most viszont visszavonták ezt az ajánlatukat, mondta el a csapat CEO-ja, Christopher Johnson. Átbeszélték a dolgokat a general manager Mike Maccagnannel és elmondásuk szerint változtattak gondolkodásmódjukon, ezért döntöttek így.

 

 

Feltehetőleg arra jutottak, hogy Suh nem igazán akar a Jetsben játszani, illetve csak azért döntene mellettük, mert rengeteg pénzt tudnak neki ajánlani, de más motivációja viszont nem lenne jól teljesíteni. Ezt mutatja egyébként, hogy nem fogadta el Suh időben a Jets ajánlatát, hanem kivárt, hátha valaki még többet és/vagy jobb lehetőségeket kínál neki.

 

A legvalószínűbb eset az, hogy adtak egy határidőt Suh-nak, hogy meddig él az ajánlat, ez a határidő pedig lejárt. Mindenesetre ez azt is jelenti, hogy Suh nem tudja felhasználni a Jets ajánlatát a Ramsszel való tárgyalások során. Jelenleg Los Angeles tűnik Suh célállomásának, hiszen a Ramsnél is szívesen látnák és Suh is örülne, ha egy ilyen jó csapatban játszhatna, Aaron Donald párjaként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!