Connect with us

Hír

A Packers hosszabbított a Bears védőjével

Mint ismert, tegnap a Packers ajánlatott tett a transition tagen lévő Kyle Fullerért, amit a Bearsnek joga volt megajánlani a játékosnak. 5 napuk volt erre, de csak pár órát kellett várni arra, hogy végül kivegyék a képletből a csoportriválisukat.

 

 

A Bears tengernyi cap space-szel a birtokában gyakorlatilag megtehette, hogy a franchise tagnél olcsóbb transition taget tegyen Fullerre, hiszen gyakorlatilag bármilyen ajánlatot meg tudtak volna adni, hacsak nem irreálisan sok garantált összeget tartalmazó szerződést ajánlottak neki. A Packers sem hülye, így erről szó sem volt, egy teljesen jó szerződést raktak össze, Ryan Pace meg köszönte szépen, hogy nem neki kellett Fuller ügynökével tárgyalni erről, és matchelte az ajánlatot.

 

Ennek értelmében gyakorlatilag a Packers adott új szerződést a Bears egyik legfontosabb szabadügynökének. Fuller egy 4 éves, $56 milliós szerződésben állapodott meg a Packers vezetőségével, amiből $18 millió garantált, így nem volt kérdés a Bears számára, hogy ez nekik is jó lesz. Ezzel a top 5-be került a 26 éves védő a CB-fizetéseket tekintve, szóval a Packersön kívül mindenki boldog lehetett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!