Connect with us

Hír

Aaron Rodgers lesz hamarosan a legjobban fizetett játékos

A Green Bay Packers elég nagy lépést tervez Aaron Rodgersszel, a csapat irányítójával. Hamarosan ugyanis ő lehet a legjobban fizetett játékos, még Jimmy Garoppolo szerződését is felül akarják múlni. A San Francisco 49ers új irányítója egy 5 évre szóló, $135,7 milliós szerződést kapott, (mondjuk sikerült neki nagyon csapatbaráttá tennie) ezt pedig azért elég nehéz lesz túlszárnyalni.

A Packers elnöke, Mark Murphey mondott egy-két érdekes dolgot az ESPN-nek, és meghívták Rodgers ügynökét és két nagy vezetőt, Brian Gutekunst general managert és Russ Ballt, hogy beszéljék meg, mi is lesz a szerződéssel.

Volt egy nagy tárgyalásunk az ügynökével, és magabiztos vagyok. Bízok benne, Brianben, Russban és természetesen Aaronban is. Mindkettőnk számára előnyös üzletet fogunk kötni.

Gutekunst is rátett még egy lapáttal:

Természetesen szeretnénk mielőbb megkötni az ütletet. De ha az NFL legjobb játékosa van a nálad, akkor az nem lesz olcsó mulatság.

 

Egyszer volt már Rodgers a legjobban fizetett játékos, amikor 2013-ban $110 milliós szerződést kapott. De annak már vége és ígyis-úgyis kapott volna újat a Packerstől, így most sikerült elérnie, hogy még nagyobb pénzt kaphasson, amihez pedig Garoppolo szerződése lesz a mérvadó. Rodgers 34 éves, így elég kérdéses, hogy hány éves szerződést fog még kapni, bár játékán neki sem látszódik a kora.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!