Connect with us

Hír

Az utóbbi napok igazolásai

A Vikings két játékost is igazolt: először újraigazolták a corner/returner Marcus Sherelst egy évre 2 millió dollárért, majd a linebacker Reshard Cliett írt alá. Utóbbi 6. köröse volt a Texansnak, de soha nem játszott alapszakaszmeccsen, pedig a Texans, Chiefs, Titans, Cardinals, Jets és Broncos csapatánál is megfordult.

 

 

A Cadinals leigazolta a defensive lineman Moubarak Djerit. Djeri az utóbbi két évben a német ligában játszott, 12 sacket, 40 tackle-t és 10 negatív yardos szerelést szerzett.

 

A Raiders megegyezett a veterán corner Leon Hallal, aki tavaly a 49ersben játszott. 11 éve van a ligában, 1/18-as volt, kilenc évet húzott le a Bengalsban. A fizetéséről egyelőre nem tudni, egy évig lesz a Raiders játékosa.

 

 

A Lions kettőt is igazolt: először a blokkoló TE Levine Toilolo érkezett egy évre, majd pedig a Jetsnél 15 meccsen kezdő center Wesley Johnson. Utóbbi Travis Swanson helyére érkezett.

 

A Bills leigazolta Phillip Gainest. A 27 éves corner az utóbbi 4 évben a Chiefsben játszott, tavaly három meccsen kezdett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!