Connect with us

Érdekességek

Biztos, hogy marad Brees?

Ugyan mind Drew Brees, mind a főedző Sean Payton, mind a general manager Mickey Loomis hangoztatja (főleg két utóbbi), hogy Brees New Orleansban marad örökre és vissza fogják igazolni, lassan kicsúszhatnak az időből. Nyolc héttel a szezon vége után és négy nappal a piac nyitása előtt még semmit sem hallani a tárgyalások menetéről vagy bármiféle előrehaladásról, úgyhogy elgondolkodik az ember, hogy vajon kikerül a piacra Brees és más csapat is lecsaphat rá?

 

Hétfőtől Brees ügynöke megkezdheti a tárgyalásokat más csapatokkal, szerdától pedig alá is írhat bárkivel. Tom Condon pedig van olyan jó ügynök, hogy már tudja, hogy milyen csapatok és mennyit ajánlhatnak majd ügyfelének, így elég jó tárgyalási alapjuk van a Saintsszel szemben. A kérdés leginkább az, hogy mi az az alsó határ, amiért Brees hajlandó maradni és pénzt elvenni a saját zsebéből, illetve hogy a Saints ezt meg tudja-e vagy hajlandó-e megfizetni.

 

 

A Saints egyébként nincs egyszerű helyzetben, hiszen a következő 3 évre $6-6 milliót foglal még Brees a sapkájukban az eddigi átalakítások miatt és ezen felül kellene még most megfizetniük. Brees pedig egyáltalán nem biztos, hogy jóval olcsóbban adja magát a piaci értékénél (ami 30 millió dollár körül lenne), hiszen a játékosok szakszervezetében töltött be elég magas pozíciót sokáig, így érdeke egy minél magasabb szerződés kicsikarása.

 

Érdekes lesz figyelni, mi történik Breesszel, de ne zárjuk ki a lehetőségét, hogy nem a Saintsben folytatja karrierjét, vagy hogy jóval a piaci értéke alatt is maradni fog.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!