Connect with us

Hír

Bradley Chubb: Egy Mack-Miller kombó akarok lenni

Bradley Chubb a konszenzus legjobb passzsiettető az idei drafton és legtöbbek szerint összességében is top5 prospect. A 193 centis, 122 kilós pass rusher nagyon magabiztos a saját játékában és van is mire büszkének lennie.

 

A magabiztosságom azt mondatja velem, hogy én vagyok a legjobb. Szerintem elég jó filmet raktam össze az utóbbi négy évben és nem fogom azt mondani, hogy valaki jobb nálam. Saquon Barkley egészen elképesztő számokat hozott össze az utóbbi napokban. Josh Allen, Josh Rosen, az összes irányító, mind remek játékosok. De én úgy érzem, ott vagyok a lista tetején.

 

 

Chubb azt is elmondta, kik után mintázza a játékát:

 

Próbálom Khalil Macket és Von Millert egy játékosba gyúrni. Khalil Mack az erős srác, talán az egyik leghosszabb kezekkel a ligában. Von Miller pedig a gyors, fineszes srác. Szeretném ezt a kettőt egybe gyúrni, hogy legyenek erőt igénylő és sebességet igénylő mozdulataim is.

 

Chubbot én a kettő közül inkább Mackhez hasonlítanám, habár számomra inkább Brandom Graham ugrik be róla. Chubb talán nem elég atletikus ahhoz és nem elég hajlékony, hogy sebességből megverje a jobb tackle-öket, ellenben nagyon erős játékos, aki a futás elleni elit teljesítményre képes és egy elég jó pass rusher. Nem fog 15-20 sackeket összeszedni, de egy megbízható, jó játékos lehet belőle. Az atletikusságán mondjuk a szezon vége óta javított, kicsit csökkentett a testzsírtartalmán és “vékonyabb” lett, ez érdekes pluszt adhat majd a játékának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!