Connect with us

Hír

BREAKING: A Cardinals kivágta Mathieu-t

Próbálták rávenni fizetéscsökkentésre, megpróbálták átstrukturálni a szerződését, de végül a Cardinals kivágta Tyrann Mathieu-t. A sokoldalú védőnek volt egy elképesztően jó szezonja, utána viszont megsérült és nem tudott visszatérni még csúcsformájához.

 

 

Mathieu sokoldalúságát jól mutatja, hogy ő volt fent a legtöbbet a pályán 2017-ben az összes védő közül az NFL-ben. A Cardinalsnál igazából meglehet a helyettese Budda Baker helyében, de Mathieu egy kiváló játékos és minden bizonnyal most körülbelül 25 csapat vette fel a telefont és hívta fel az ügynökét. A két leglogikusabb célállomás a Jets és a Giants lehet, ugyanis az ottani védőkoordinátorok kezei alatt játszott Mathieu eddig.

 

Érdekes, hogy két éve még a legjobban fizetett safetyvé tették Mathieu-t (még ha igazábol nickel corner is leginkább), most viszont megváltak tőle Arizonában. Közel 5 millió dollárt spóroltak vele, de közel 10 millió dollárt benyeltek halott pénzként. Mathieu még csak 25 éves, nagyon jó piaca lesz, akár még többet is kereshet, mint előző csapatánál.

 

A legfrissebb hírekért kövessétek ÉLŐ közvetítésünket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!