Connect with us

Hír

BREAKING: Cserélt a Panthers és az Eagles!

Még hivatalosan nem is lehet cserélgetni, de ez nem zavarja a csapatokat, megy az üzletelés. Most épp a Panthers és az Eagles egyezett meg Torrey Smith és Daryl Worley cseréjéről.

 

 

Smith tavaly kötött három éves, 15 millió dolláros szerződést az Eaglesszel, de maximum taktikailag volt hasznos eleme az offense-nek. A kivágásával 5 millió dollárt spórolhatott a csapat, és jó eséllyel meg is tették volna, ha nem sikerül megegyezni a Panthersszel. Emiatt az Eagles lehet a trade igazi nyertese, hisz egyrészt a pénzt továbbra is felszabadították, másrészt viszont szereztek egy 2016-os 3. körös cornert, aki még két évig bagóért fog játszani és annyira tavaly sem volt világtalan. Persze kell majd hozzá egy jó coaching, de még így is jobb, mint a semmi, a CB poszt pedig amúgy is need volt az Eaglesnél.

 

A Panthers is relatíve jól járt, mert így lett egy gyors, mélységi elkapója Newtonnak, még ha Smith messze nem olyan jó már, mint volt Baltimore-ben. Az idei rossz WR-piacon biztos nem tudtak volna ilyen olcsón ilyen szintű játékost találni, tehát mindkét csapat jól járt, csak az Eagles nagyobb nyertese az üzletnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!