Connect with us

Hír

Danny Woodhead visszavonult

Miután a Ravens kivágta, Danny Woodhead úgy döntött, hogy inkább visszavonul. A kiváló futó mindezt az Instagramon jelentette be

 

Istennek őrült tervei voltak ezzel a kis North Platte-i sráccal (Woodheaddel – a szerk.). Egy igazi hullámvasút volt ez a történet és annyira hálás vagyok, hogy megadatott nekem, hogy ilyen sokáig azt csinálhassam, amit igazán szeretek. De most eljött az ideje, hogy búcsút mondjak az imádott játékomnak.

 

 

Woodhead draftolatlanként került a ligába 2008-ban, három évig volt a Jets játékosa. A Jets azonban pont úgy nem értett hozzá, mint a Dolphins anno Wes Welkerhez, így hát 2010-ben, a szezon első meccse után kivágták. A Patriotsnak persze kapóra jött és első évében 547 yardot futott és 34 elkapása is volt.

 

New Englandban a liga egyik, ha nem a legjobb elkapó-futójává vált, akire a szerződése lejárta után jó pénzért lecsapott a Chargers. Sajnos a következő öt évben csak kétszer volt egészséges, e két év alatt azonban 156 elkapást 1360 yardot és 12 TD-t szerzett, megállíthatatlan volt. A sérülések miatt azonban sem a Chargers, sem pedig később a Ravens nem tartott igényt a szolgálataira, vélhetően ezért döntött a visszavonulás mellett.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!