Connect with us

Hír

Derrius Guice-tól azt kérdezték a Combine-on, meleg-e

Lement az idei Combine, ahol ezúttal sem maradtak el a fergeteges teljesítmények, egyéni produkciók, de ahogy az minden évben lenni szokott, most is voltak olyan interjúk, beszélgetések, ahol nem egy furcsa kérdés, mondat hangzott el. Ezúttal az LSU futójának, az első körös tehetségnek tartott Derrius Guice-nak tettek fel olyan kérdést, ami többeknél kihúzta a gyufát és nagyobb felháborodást keltett.

A SiriusXM NFL Radio adásában Guice egy meg nem nevezett csapatról számolt be, akik azt a kérdést tették fel neki, hogy szereti-e a férfiakat. Az ilyen és ehhez hasonló kérdések nem számítanak teljesen meglepőnek, hiszen két éve Eli Apple-től kérdezett hasonlót az Atlanta Falcons, de az NFL-ben nem túl sikeres Nick Kasa is kénytelen volt szembe nézni azzal a kérdéssel, hogy szereti-e a nőket.

Ezektől a kérdésektől a liga vezetése teljes mértékben elhatárolódik, de mára már nem csak ők, hanem a játékosok szövetsége, az NFL Players Assiociation is súlyosan elítéli az ilyesfajta hozzáállásokat. Az NFLPA elnöke, DeMaurice Smith egy mai interjúban egyenesen azt mondta, hogy ki kell vizsgálni az esetet, majd fel kell keresni a csapatot, amelyik ezt a kérdést tette fel és ki kell tiltani a 2019-es Combine-ról. Ez egy igen súlyos szankció lenne, ami talán arra kényszerítené a csapatokat, hogy óvatosabban bánjanak a profi karrierjükre készülő játékosokkal, és egy fokkal komolyabban, érettebben álljanak az interjúztatáshoz – még akkor is, ha szeretnék feltárni egy adott prospect teljes karakterét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!