Connect with us

Hír

Dez Bryant elkezd útvonalakat tanulni

Általában a fiatal irányítókkal kapcsolatban szoktuk hallani a holtszezonban, hogy felkeresnek egy pozíciós gurut, aki segít a mechanikájukon, lábmunkájukon, hogy minél tökéletesebben tudjanak passzolni, vagy kijavítsanak hibákat az alapokban. Most viszont Dez Bryant megy el egy elkapóedzőhöz, név szerint David Robinsonhoz, akivel az útvonalakat fogják gyakorolni és fejleszteni ezek megfutását. Épp ideje, 8 NFL-ben eltöltött év után.

 

 

Steve Smith a szezon során kiemelte, hogy Dez igazából 3 útvonalat fut összesen: slant, push-off hitch és jumpball go. Ez azért elég meghökkentő, miközben ő a Cowboys első számú elkapója és idén a második legtöbbet foglalja a sapkából a receiverek közt a ligában. Robinsonnal most a route tree kibővítésén, a védők lerázásán a line of scrimmage-en, illetve a lábmunka javításán fognak dolgozni, hogy a kor miatti sebességvesztést próbálják ellensúlyozni.

 

Dez is hibás abban, hogy kilencedik évére itt tart az útvonalakat tekintve, de a Cowboys edzői stábját is lehet hibáztatni, hogy nem foglalkoztak az elkapójukkal igazán. Ugyanis ha meg akarják hosszabbítani a karrierjét és meg akarják szakítani a 23 meccse tartó 100 yard alatti sorozatát, akkor már nem elég, hogy Dez nagydarab és fizikailag le tudja nyomni a védőket, ez az idő előrehaladtával és a sebesség elvesztésével egyre kevésbé domináns játékossá változtatja Bryantet – ha egyáltalán nevezhetjük még domináns elkapónak.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!