Connect with us

Hír

Eagles-Vikings meccsel kezdődik majd a szezon!

A teljes sorsolás hivatalossá válása majd csak április 17-19 között várható, azonban a legújabb hírek szerint a Super Bowl győzteseként az Eagles a Vikingst fogadja majd meg a 2018-as alapszakasz nyitómeccsén a Lincoln Financial Fielden szeptember 6-án.

 

 

Ez azt jelenti, hogy az NFC-döntő visszavágójára kerül sor szeptember 6-án. A Vikings szurkolóknak nem elég, hogy látniuk kellett, hogy az Eagles megveri őket hazai pályán a konferenciadöntőben, majd felemelik a Lombardi-trófeát, most pedig végig kell nézniük, hogy a Super Bowl zászlót is felhúzzák Philadelphiában a Lincoln Financial Fielden. És az Eagles szurkolóit ismerve várható egy Skol skandálás is Foles nevével (még ha elcserélik, akkor is).

 

Nehéz lett volna rossz meccset választania a sorsolás készítőinek, hiszen az Eagles ebben az évben a következő csapatokkal játszik majd hazai pályán (ugyebár már évek óta a Super Bowl győztese nyitja hazai pályán a szezont): Cowboys, Giants, Redskins, Vikings, Panthers, Falcons, Texans, Colts. Szerintem mondhatjuk, hogy a Cousinsszal és Richardsonnal megerősített Vikings tökéletes választás egy kiváló nyitómeccsre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!