Connect with us

Hír

Ezt tervezi a Seahawks Grahammel, Thomasszal és Bennett-tel

A Seahawksnál akár nagy felfordulás is lehet az idei holtszezonban, de mindenképp mozgalmasabb hetek elé néznek, mint az utóbbi években. A piac nyitásának közeledtével egyre több információ kerül elő a csapat sztárjátékosaival kapcsolatban, most ebből szemezgettünk.

 

Jimmy Grahamet minden bizonnyal nem tartja meg a Seahawks, így a kiváló tight end tesztelheti a piacot. Sok kérője lesz, akik közül az egyik a New Orleans Saints, így Graham akár visszatérhet korábbi sikerei helyszínére és még egy nagy fegyvert jelenthet a Super Bowlba készülő Saintsnek.

 

 

Michael Bennettet leginkább elcserélné a Seahawks és vele kapcsolatban is felmerült már egy komolyabb kérő, méghozzá az Atlanta Falcons. A kapcsolat elég nyilvánvaló, ugyanis Dan Quinn mester a Seahawks védőkoordinátora volt, mielőtt a Falconshoz ment főedzőnek.

 

A harmadik kérdőjeles név Earl Thomas, akinek esetleges elcseréléséről is hallhattunk már korábban, de Ian Rapoport információ szerint meg akarják tartani a kiváló safetyt Seattle-ben. Ráadásul nem csak a következő szezonra terveznek vele, hanem hosszabbításban is gondolkodnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!