Connect with us

Hír

Gano még négy évig marad a Panthersben

Korábban olyan hírek jöttek a Pantherstől, hogy ha nem sikerül megegyezni Graham Ganoval, akkor a franchise taggel tartja meg a csapat. Az utolsó pillanatig kivárt a két fél, de végül nem kellett használni a tagget, mert a tárgyalások sikeresek voltak, így egy négy éves szerződést írhat alá a kiváló rúgó.

Gano az új szerződés értelmében 2021-ig marad a Panthersnél és ezalatt nagyjából 14 milliót keres majd. Az éves 4,25 millió dollárral a második legjobban fizetett kicker lesz Gostkowski után, de Tucker előtt. Azért is volt fontos, hogy a felek megegyezzenek franchise tag nélkül, mert így kevesebbért maradhat a csapatnál a kiváló rúgó és jövőre nem kell vele újra tárgyalni, ráadásul taggel 4,94 milliót keresett volna.

Jelenleg a csapat Gano szerződése utána körülbelül 22 millió dollárral kezdheti meg a jövőhéten a szabadügynök piacot. Az utóbbi napokban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a guard, Andrew Norwell helyett kapja a taget Gano, de végül a csapat nem használta fel a franchise taget, így Norwell a piacon kereshet magának új klubot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!