Connect with us

Hír

Gruden: Nem kérdés, hogy Alex Smith jobb Cousinsnál

A Washington Redsnkinsnek nem sikerült hosszú távon megegyeznie Kirk Cousinsszal, aki így most már a Vikings játékosa. Persze a fővárosiak sem maradtak irányító nélkül, megszerezték maguknak a tavaly karrierévet tartó Alex Smitht. Jay Gruden a csapat mestere szerint “nem kérdés”, hogy most erősebb a csapat irányítóposzton.

 

Nem csak egy dologról van szó, hanem mindenről. Smith remek a közepes passzokban, a gyors játékokban. Tudja olvasni a zónákat, vele lehet run-pass option játékokat futtatni. Nagyon izgalmas lesz őt edzeni, mert nem hiszem, hogy lennének határai a képességeinek. Minden megvan benne, mindent meg tud csinálni, amit csak egy irányítótól el lehet várni.

 

 

Grudennek olyan téren talán igazat lehet adni, hogy míg Cousins játéka az utóbbi időben inkább negatív tendenciát mutat (persze még így is átlag feletti), míg Smith évről évre jobb lett a Chiefsben. Persze ettől még Cousins a jobb játékos, legalábbis ez az általános vélekedés, bár én nem hiszem, hogy a Redskins rosszabb lesz Smithszel, mint volt Kirkkel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!