Connect with us

Hír

Hankinst kivágta a Colts

A Colts úgy döntött, nem elég neki 65 millió dollárnyi cap space, felszabadít még 8,5-et hozzá, hisz eddig is olyan sokat költött (nem is). Így hát a sémaváltás miatt kivágták a defensive tackle Johnathan Hankinst, akinek 4,5 millió dollárja vasárnap garantálttá vált volna.

 

 

A Colts nyilván jobban tudja, mint én, de azért említsük meg, hogy Hankins a legjobb védője volt tavaly a Coltsnak, futás ellen egyenesen ligaelit. Mindezt úgy, hogy 3-4-es endet játszott, mikor eredetileg 4-3-as DT volt korábban, tehát egyszer már sikeresen alkalmazkodott egy új sémához. A Coltsnál azonban úgy voltak vele, hogy az új 4-3-as rendszer nem feküdne neki, így elküldték.

 

Illetve azért azt is tegyük hozzá, hogy a Colts védelméből gyakorlatilag csak a védőfal volt átlag feletti és inkább 3-4-hez vannak ott emberek, a jobb védőkoordinátorok pedig a játékosokhoz igazítják a rendszert. Például Wade Phillips is olyan 3-4-es rendszert futtat, ami fekszik az alap 3-4-es rendszerhez kicsi Aaron Donaldnak, így innen nézve meglehetősen fura az, amit Indianapolisban csinálnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!