Connect with us

Érdekességek

Julius Peppers a legjobban fizetett nem-irányító

Julius Peppers az éjjel aláírt egy egyéves szerződést a Carolina Panthers csapatával, amivel egy érdekes határt lépett át, hiszen ezzel együtt már több, mint $160 milliót keresett karrierje során. Ugyan változás nem történt a státuszában, érdemes megemlékezni róla, hogy ő minden idők legjobban fizetett nem-irányítója.

 

 

Peppers az örökranglista 9. helyén áll a karrier alatt összeszedett pénzösszegek rangsorában és előtte 8 irányító tanyázik, így nem hogy ő a legjobban fizetett védő, de a legjobban fizetett nem-irányító is. Mögötte egyébként egy hellyel Larry Fitzgerald áll $151 megkeresett millióval. Utánuk a 17. helyen jön Ndamukong Suh $124 millióval, ő minden bizonnyal két, maximum három éven belül átveszi majd Julius Peppers helyét.

 

A teljes listát egyébként a Manning-testvérek vezetik, Peyton $248 milliót keresett karrierje során, Eli pedig $219 milliónál tart. Mögöttük Tom Brady, Drew Brees, Philip Rivers, Carson Palmer, Ben Roethlisberger és Matt Stafford tanyázik Peppers és Fitzgerald előtt a top10-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!