Connect with us

Hír

Kelendőek voltak a falemberek az éjjel

Három támadó falember is új csapatot talált magának, eggyel pedig hosszabbított eddigi csapata. A Cardinals, a Buccaneers, a Rams és a Patriots lendült akcióba a támadófaluk mélyítésére vagy erősítésére.

 

 

Kezdjük azzal, ami a legnagyobbat szólt: Ryan Jensen a legjobban fizetett centerré vált abban a pillanatban, amikor aláírt a Tampa Bay Buccaneershez. A Ravens korábbi centere eddig a guard poszton került bevetésre, az idei évben viszont ő adhatta fel a zsugát az aktuális irányítónak, és remek teljesítményt nyújtott a fal közepén. Olyannira, hogy ez rekordszerződést ért számára: 4 év, $42 millió, amiből $22 millió garantált, utóbbi kettő egyaránt rekord a centerek között az NFL-ben. Ezzel Ali Marpet visszatérhet eredeti posztjára guardként, és Jensen lehet a Bucs új centere.

 

Egy másik nagy szerződés is született, méghozzá Justin Pugh-é, aki a Cardinals csapatához csatlakozott. A sérülésekkel bajlódó, egészségesen viszont top játékosnak számító falemberrel kívánta Sam Bradford előtt erősíteni a falat Steve Keim general manager egy nem top, de elég jó fizetéssel. A Giantstől távozó guard egy 5 éves, $45 milliós kontraktusra írta rá szignóját, aminek a garantált tartalma egyelőre nem ismert. Utóbbi fényében derül ki, hogy ez mennyire jó szerződés, mindenesetre egy Pugh szintű erősítés nélkülözhetetlen volt abba a támadófalba.

 

Két kisebb tranzakció is született még. Egyrészt a Rams visszahozta centerét, Joe Sullivant további két évre, aminek értelmében $15 millió ütheti a markát a 32 éves játékosnak. Az utolsó hírünk pedig, hogy a Patriots elhozta a Seahawks szabadügynök tackle-jét, Matt Tobint a 2018-as szezonra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!