Connect with us

Hír

Kicsi az esély, hogy Dion Lewis New Englandban marad

Hiába hozta karrierje legjobb évét, az NBC Sports Boston szerint kicsi az esély arra, hogy Dion Lewis New Englandban maradjon. A 27 éves futó ugyanis csalódott, hogy a tavalyi szezon elején keveset használták, ahogy a Super Bowlos aktivitásával sem volt elégedett. Ráadásul szeretne nagy pénzt is kapni, amit aligha a Patriotstól kap meg, amikor James White, Mike Gillislee és Brandon Bolden is aktív szerződéssel rendelkezik.

 

 

 

Lewis 2011-ben ötödik körös pick volt, az Eagles draftolta, de 2014-ig mindössze 36 futása volt és a Coltsot is megjárta. 2015-ben került a Patriotshoz, ahol sérülések miatt nem tudott kibontakozni, két év alatt 14 meccsen játszott, de ezeken 4,6-os átlaggal futott és elkapásokban is kiváló volt. Tavaly azonban sikerült egészségesnek maradnia, 16 meccsen nyolcszor kezdő is volt, öt yardos átlaggal 896 yardot és hat TD-t szerzett, valamint 32 elkapásból volt még 214 yardja három TD-vel.

 

Ezek után van keresnivalója a piacon, a reális értéke 5-6 millió dollár körül lehet és biztos lenne olyan csapat, ami ezt meg is adná neki (például a Lions is opció lehet Matt Patricia miatt).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!