Connect with us

Hír

Kurt Coleman a Saintshez igazolt

Nincs egy hete, hogy a Carolina Panthers megvált Kurt Colemantől, máris talált magának új csapatot. Ráadásul egy olyat, akit elég jól ismer csoportrangadókról.

 

 

Colemant a New Orleans Saints csábította el magához egy 3 éves, $18 milliós szerződéssel, amiből $6,5 milliót kap az első évében. Bár nem Coleman a legjobb elérhető safety, leigazolása nem meglepő. A Saints ugyanis minden jel szerint kész elengedni a szintén szabadügynök Kenny Vaccarót, aki ennél jóval súlyosabb szerződésre számíthat majd, New Orleansban pedig nem állnak jól a salary cappel szokás szerint. Hogy mennyi lehetőséget fog kapni Vonn Bell és Marcus Williams mellett, az jó kérdés, de kiegészítő embernek tökéletes lehet. Az üzletet csak az ronthatja el, ha nem lehet minimális halott pénzzel kivágni ha esetleg besülne a dolog.

 

Colemannel az Indianapolisban megrendezett scouting combine alatt egyezkedtek a csapatok, a Saintsen kívül a Bengals és a Colts is érdeklődött a szignójáért, de a 29 éves safety marad az NFC déli csoportjában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!