Connect with us

Hír

Lynch belement a fizetéscsökkentésbe, hogy biztossá tegye a maradását

Marshawn Lynch élete egyik legrosszabb szezonján van túl, a Raiders támadójátéka pedig az ő segítségével sem fejlődött. Idén 6 milliót foglalt volna a sapkából, pár napja pedig Doug Martin szerződött a csapathoz, így nem csoda, hogy sokakban felvetődött a kivágása. Vasárnapig azonban alakítottak egy kicsit a szerződésén, ő pedig továbbra is rosteren van, valószínűleg idény végéig biztosan.

 

 

Lynch vasárnap ugyan kézhez kapott 1 millió dollár roster bonuszt, de az új szerződés összességében egy fél millió dolláros csökkentést tartalmaz. Ez nem valami sok, ráadásul ezt úgy érte el a csapat, hogy a garantált összeg Lynch fizetéséből fél millió dollárral nőtt. Mindössze 5.9 millió dollárról 5.4 millió dollárra csökkent a futó cap száma, ami nem egy nagy segítség a Raiders számára. Azt régóta tudjuk, hogy minden cent számít a csapatoknak, de ez a fél milliós spórolás elég kevésnek tűnik, mert Lynch tavalyi szezonját Martin könnyedén tudja pótolni.

 

A Raiders egyelőre nincs bajban a pénzügyi helyzetet figyelembe véve, de lassan majd meg kell fizetniük Khalil Macket, aki egy Von Miller fél gigaszerződést kaphat, valamint Lynch mellett Jordy Nelson és Doug Martin is az öregebb skill játékosok listáját gyarapítja, így a jövőben őket is le kell váltani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!