Connect with us

Hír

Marquise Goodwin jó pénzt kapott

A 27 éves elkapó, Marquise Goodwin megkapta a szerződését a San Francisco 49erstől. Ez 3 évre szól, $20,3 milliót tartalmaz, amiből $10 millió a garantált.

A Buffalo Billstől 2017-es évre elhozott játékos minden mérkőzésen kezdő volt a tavalyi évben, 962 yardot és 2 touchdownt szerezett, ami azért egész jó teljesítmény ahhoz képest, hogy Buffalóban nem kapott ennyi lehetőséget. Jimmy Garoppolóval egészen félelmetes duót nyújthatnak a pályán a jövőben, hiszen tavaly is sikerült sokszor megtalálniuk egymást. Azon az öt meccsen, ahol Garoppolo volt az irányító, Goodwin 462 yardot és egy touchdownt termelt. Ehhez azért hozzátartozik, hogy ő volt az első számú wide receiver, mivel Pierre Garcon nyaksérülést szenvedett a 8. játékhéten.

Nagyon meg vannak elégedve az elkapó képességeivel és a munkájával, erről John Lynch, a 49ers general managere is nyilatkozott:

Abban a pillanatban, mikor belépett hozzánk, minden olyat megláttunk benne, amit egy 49erben látni akarunk. Hihetetlenül keményen dolgozik, az egész jelleme arra épül, hogy egyre jobb legyen. Megdolgozott ezért a hosszabbításért, és nagyon is megérdemli, mivel nem csak magát, de a csapattársait is jobbá teszi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!