Connect with us

Hír

Martellus Bennett visszavonul

Martellus Bennett, a New England Patriots korábbi tight endje úgy döntött, hogy visszavonul. Volt már róla szó korábban is, hogy ezt tervezi, de most már véglegesnek tűnik a dolog. Miután a csapat kivágta március 7-én, a szabadügynökpiacra került, és onnan jelentette be a hírt. A tavalyi szezonban mindössze 24 snapet volt fent a pályán két meccs alatt, majd vállsérülés miatt ért véget a szezonja. Hozzájárult még a kivágásához a novemberi kis kalandja a Green Bay Packersnél, ahonnan szintén kivágták és visszament a Patshez, ezt pedig egy franchise sem nézte volna jó szemmel.

 

Úgy döntöttem, hogy tovább kell lépnem a foci világától, a fantasztikus és csodálatos kreativitás világába. Bele fogok kezdeni abba, amiben hiszek, és amit életem munkájának tartok, az ImaginationAgcy-be.

-írta Bennett.

Az ImaginationAgcy egy gyerekek számára létrehozott oldal, ahol kreativitást tanulhatnak. A játékos 10 éves karriert futott az NFL-ben: 4 évet a Dallas Cowboysnál, egy évet a New York Giantsnél, 3 évet a Chicago Bearsnél, két évet a New England Patriotsnál és pár hetet a Green Bay Packersnél töltött. Ez idő alatt 433 elkapásból 4,573 yardot és 30 touchdownt szerezett.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!