Connect with us

Hír

Mayfield: Ha valaki fel tudja virágoztatni a Brownst, az én vagyok

Azt eddig is tudtuk, hogy Baker Mayfield nagyon magabiztos, de azt nem tudtuk, hogy csodákra is képes. Az Oklahoma korábbi irányítója nem fél semmitől és nem is vett vissza a magabiztosságából:

 

Ha valaki fel tudja virágoztatni a Brownst, akkor az én vagyok.

 

 

Mayfield azt is elmondta, hogy nem fog megelégedni egy csereposzttal, már az első naptól kezdve azért fog teperni, hogy kezdő lehessen. A jellemével kapcsolatos kérdésekre pedig csak annyit mondott, hogy nem öntelt, hanem magabiztos és természetesen nem fog úgy megérkezni a profi csapatának az öltözőjébe, hogy azt hiszi, már mindent tud. Keményen fog küzdeni, hogy bizonyítsa, helye van a ligában és hogy a legjobb irányítók közé fog tartozni.

 

Mayfield alacsony termete miatt sokakat elriaszthat – akik még túlságosan vaskalaposak -, ellenben nagyon pontos irányító és igazi győztes mentalitása van, még ha ez sokszor úgy is jön le, hogy öntelt és arrogáns. Hosszabban elemeztük egyébként őt és a legjobb irányító prospecteket a múlt heti podcastünkben, úgyhogy ha még nem hallgattátok meg és érdekel, milyenek lesznek az újonc irányítók jövőre, akkor hallgassatok bele.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!