Connect with us

Hír

McCarront akarja Hue Jackson

Az előző szezonban, a piac zárása előtt már majdnem sikerült megszereznie AJ McCarront, de végül kicsúszott az időből a clevelandi csapat. Hosszú várakozás után végül kiderült, hogy az irányító kikerül a piacra, miután volt csapata, a Bengals jogtalanul tartotta NFI (Non Football Injury) listán, így a Browns már a piacról könnyeben megszerezheti a játékost.

A Cleveland vezetőedzője a napokban már kifejtette, hogy nem szeretné, ha újonc irányító kezdene csapatánál a következő szezonban. Peter Kingnél egy riportban Jackson azt is elmondta, hogy azt szeretné, ha McCarron lenne a kezdő QB 2018-ban és mögötte tanulhatna egy draftról érkező újonc. Jackson azért is szeretné a Brownsnál tudni McCarront, mert ismeri, hiszen 2014 és 2015 között a Bengals támadókoordinátora volt.

Azonban a Brownsnak figyelnie kell arra is, hogy ne minden áron szerezzék meg McCarront, mert könnyen úgy járhatnak, mint a Chicago Glennonnal, hiába van sok pénze a csapatnak, egy rossz szerződés miatt még sokat fájhat a vezetősége feje. A clevelandi csapat sok nehéz év után szeretne kimászni egy nagyon mély gödörből és ehhez elsősorban egy megfelelő irányítóra lenne szükségük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!