Connect with us

Hír

McCourtynak a testvére intézte el a Patset

Devin McCourty, aki a  New England Patriots csapatánál játszik 2010 óta, nem csak a saját karrierjét intézte el a csapatnál, hanem segített ikertestvérének, Jason McCourtynak is bejutni a dinasztia kötelékébe.

Olyan érzés, mintha újra tízévesek lennénk.

 

 

Amikor Jasont elengedte volna a Cleveland Browns, egyből ment a bátyjához a hírrel, aki nem akarta, hogy a szabadügynökpiac nehéz megpróbáltatásain kelljen keresztülmennie. Ezért szólt Brian Floresnek és Bill Belichicknek, hátha tudnak valamit tenni az ügy érdekében. Úgy tűnik volt hatása Devin javaslatának, hiszen a New England cserélt Jasonért, és egy hatodik kört adtak érte és egy hetedik körért a Brownsnak. Nem kizárt, hogy Belichick enélkül is elhozhatta volna a védőjátékost Clevelandből, hiszen amikor tavaly a Tennessee Titans kivágta a rutinos cornerbacket, akkor is szóba került a Patriots mint lehetséges célállomás.

Nagy álmuk teljesült ezzel, hiszen az egyetem óta arra vártak, hogy a profi ligában is egy csapatban legyenek. A poszjukból adodóan ráadásul lehet egymás mellett is láthatjuk a safety Devint és a cornerback Jasont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!