Connect with us

Hír

Morgan Burnett a Steelersben folytatja

A hivatalos bejelentés még várat magára, de nagyon úgy néz ki, a Packers volt safetyje, a Steelers játékosa lesz. Suh mellett már alig akad olyan free agent aki minden pénzt megérne, de Burnett pont az a játékos, aki sokat dobhat egy csapat védelmén.

 

 

Ráadásul Burnett nem csak a legjobb safety volt a piacon, de hatalmas hiányposztra érkezik, ugyanis a Pittsburgh védelmének leggyengébb láncszeme pont a safety szekció volt. Mike Mitchell és Robert Golden azóta már nem is a csapat játékosa, de Burnettnek nem okozott volna gondot a kezdő megszerzése. Talán a másik kezdő safety Sean Davis játékára is jótékony hatással lehet, mert Davis is az egyik gyenge pontja volt a védelemnek.

 

Burnett szerződéséről még nem tudunk semmit, de 10 millió dolláros éves fizetés alatt meglepetés lenne ha sikerült volna megszerezni. Érdekes egyébként hogy a Steelersnek nem sok pénze van, így még lehet pár játékos laptára kerül a következő napokban.

 

UPDATE: Az év üzletét kötötte a Steelers! Burnett egy 3 éves, $14,5 milliós szerződésben állapodott meg Kevin Colbert general managerrel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!