Connect with us

Hír

Nelson: Fájt, hogy a Packers nem akart megtartani

Miután 10 évig volt a Geen Bay Packers játékosa, Jordy Nelson kénytelen volt elköszönni a csapattól. A Radiershez igazoló játékos érti, hogy az NFL nem az érzelmekről, hanem az üzletről szól, de ennek ellenére is fáj neki, ahogy a Packers bánt vele.

 

Nem az volt a fájdalmas rész, hogy elküldtek, hanem az, hogy szinte meg sem próbáltak megtartani. Persze ilyen az üzlet és azt tették, ami szerintük a legjobb a csapatnak. Nem én vagyok az egyetlen játékos, akit úgy küldtek el, hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen megtörténhet. De ez van, tovább kell lépni.

 

 

Jordy Nelson évekig volt a Packers legjobb elkapója, aki szállította az 1200+ yardokat és 10+ TD-ket szezononként. Azonban már 32 éves, és hiába volt Aaron Rodgers kedvenc célpontja, meg lehet érteni a Packerst is, négy 10+ milliós elkapó (Jimmy Graham, Randall Cobb, Davante Adams, Jordy Nelson) nem fér el egymás mellett. Az mondjuk más kérdés, hogy mi szükség volt egy Jimmy Grahamre, vagy hogy jobban megérte-e megtartani az utóbbi szezonokban szinte semmit nem mutató, de fiatalabb Cobbot, de ezt majd úgy is csak a szezon végén tudjuk meg.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!