Connect with us

Hír

Nem lesz könnyű felcserélnie a Billsnek a top5-be

Egy hete a Bills elcserélte Cordy Glennt és az első kör 21. választási jogát a Bengals csapatához, így az első körben megszerezték az 1/12-es draftcetlit. A trade után mindenki vadul elkezdett találgatni, hogy az 1/12-es és az 1/22-es drafthely elcserélésével meddig mehet még feljebb a Bills, mert abban mindenki egyetértett, hogy a cél a top5 vagy akár a top3.

 

Nem kérdés senki számára, hogy a Bills irányítót szeretne húzni az első körben, Taylor elcserélése után pedig szinte biztosra vehető (McCarron ellenére is). A csapat general managere azonban egyelőre nem hajlandó felfedni a szándékait, sőt a Peter Kingnek adott interjújában azt mondta, hogy egyelőre nem kész a felcserélésre.

 

 

A kifogások között azt hozta szóba, hogy nem volt még ideje felmérnie megfelelően a cserepartnereket és needjeiket, elsietni pedig semmit sem szeretne. Ez azonban senkit sem fog elriasztani attól, hogy megpróbálja nagyon lehúzni a Billst, ugyanis azt a top5-ben szereplő csapatok is jól látják, hogy jelenleg A.J. McCarron és Nathan Peterman van a csapat rosterén. A Bills ugyan rendelkezik megfelelő erőforrással a felcseréhez, a két elsőkörös pick mellett, további négy választásuk van a legjobb 65-ben, de valószínűleg ők sem szeretnék túlfizetni a felmozgást.

 

Helyzetük azért sem egyszerű, mert az első vagy a negyedik választás jogával a Browns jó eséllyel irányítót választhat. A Jets szinte biztos, azért jött be a top3-ba, hogy QB-et húzzon és a Giants esetében sem lehet kizárni ezt. Sőt az ötödik helyen választó Broncosnál is 50-50, hogy milyen irányba mozdulnak el. Akárkivel is sikerül végül megegyezniük (ha egyáltalán sikerül), biztos nem ússzák meg olcsón a dolgot És akkor olyan problémákról még nem is beszéltünk, hogy ha csak a negyedik (de akár a második esetében is) pick helyére tudnak cserélni, akkor sem biztos, hogy a kiszemeltjük ott lesz az opciók között.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!