Connect with us

Érdekességek

Suggs: Meg akartuk ölni Hines Wardot

Talán nem mindenki emlékszik rá vagy látta őt játszani, de Hines Ward volt a 2000-es évek Steelersének egyik legnagyobb játékosa, egy igazi legenda. Ezzel együtt is ő volt az egyik legdurvább, legnagyobb pofájú játékos a ligában, 2009-ben a játékostársai meg is szavazták a liga legaljasabb játékosának (dirtiest player in the NFL). Nemcsak zseniális kezei voltak, de kiválóan blokkolt, azonban imádott vakoldalról fejre menni, a Bengals újonc linebackerének, Keith Riversnek el is törte az állkapcsát. Persze mentségére legyen mondva, hogy ez akkor még legális volt, de Hines Ward miatt később az ilyen megmozdulásokat szabálytalannak nyilvánították. Nem meglepő, hogy nagyon sokan gyűlölték, ahogy az sem, hogy ebben az ősi rivális Ravens játékosai voltak az élen.

 

 

Ez személyes volt. Meg akartuk ölni Hines Wardot. Minden játék előtt meg kellett fenyegetnem, hogy “Ha megpróbálsz engem így megütni, Istenre esküszöm, hogy eltöröm a kibaszott nyakad”

 

– emlékezett vissza Terrell Suggs a Bleacher Report kérésére.

 

Ward háromszoros All-Pro volt, kétszeres bajnok, Super Bowl MVP. 14 évig volt a Steelers játékosa, Pittsburghből vonult vissza 2011 után. 1000 elkapásból 12 083 yardot és 85 TD-t szerzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!