Connect with us

Hír

Talib visszautasította a 49ers csereajánlatát

John Lynch a jelek szerint égető szükségletnek tartotta a cornerback poszt megerősítését, amit Richard Sherman leigazolásával ki is pipálhat. Hogy miért állítjuk ezt ilyen biztosan, arról egy kiszivárgott információ gondoskodott.

 

 

Sokáig arról lehetett olvasni, hogy Trumaine Johnson lehet a prioritás a 49ers számára a szabadügynök piacon, ám nem csak ő vagy Sherman volt a kiszemelt. Adam Schefter, az ESPN munkatársa számolt be arról, hogy a Denver Broncos és a San Francisco 49ers megállapodott Aqib Talib elcseréléséről, az üzlet mégsem jött létre. Hogy miért? Mert Talib elmondta, hogy nem szeretne ott játszani. Jogilag megtehette ezt? Egyáltalán nem. Akkor most mégis mi történt?

 

Nos, vannak amolyan “íratlan törvények” az NFL-ben, ahol az olyan karakán, sokat megélt, nem mellesleg nagyon jó játékosok, mint amilyen Talib is megteheti, hogy egy üzletbe belerondítson (például kijelenti, hogy nem fog megjelenni az edzéseken vagy visszavonulással fenyegetőzik). Miután John Elway közölte a 32 éves cornerbackkel, hogy nem számítanak rá a továbbiakban, azért kampányolt, hogy vágják ki, hiszen akkor saját maga választhatja ki új csapatát. Talib ugyanis elhintette a sajtóban, hogy szívesne térne vissza a Patriotshoz, ahonnan Denverbe érkezett 2014-ben. A Broncos azonban látott még értéket a játékosban, így mindenképp cserében gondolkodtak, és a jelek szerint több érdeklődő is volt.

 

Talib a 49ers helyett a Rams ajánlatára mondott igent Wade Phillips személye és Los Angeles varázsa miatt. Igaz, John Lynchéknek sem kellett szomorkodniuk, mert amint elérhetővé vált Sherman, szinte azonnal lecsaptak rá, és három évre leszerződtették. A sztorinak tehát jó vége lett, a többi meg már történelem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!