Connect with us

Hír

Többben is kezdőnek akarják Bridgewatert

Teddy Bridgewater szabadügynök lesz jövő hét szerdán, miután a Vikings nem küzd azért, hogy RFA legyen és arról sem nagyon hallani, hogy meg akarnák tartani. Ha pedig így alakul, akkor több csapat is szívesen elvinné a fiatal, horrorsérülésből felépült irányítót. Sőt, többen kezdőként tekintenek rá.

 

 

Adam Schefter információi szerint “egy maréknyi” csapat érdeklődött Teddy iránt, akik akár kezdőnek is elvinnék. Ez így első hallásra kicsit soknak tűnik, de persze érdeklődni lehet, sőt, kell is az irányító-hiányos csapatoknak. Bridgewater térde nagy kérdőjel természetesen mindenki számára, így feltehetőleg mindenekelőtt át kell majd esnie pár orvosi vizsgálaton az érdeklődő csapatoknál, de ha rendben találják a térdét, akkor bőven van olyan tehetséges, hogy kezdő legyen az NFL-ben.

 

Leginkább talán a Cardinalst lehet mondani Bridgewater célállomásának, de a Panthers is érdeklődését fejezte már ki állítólag, habár ők természetesen nem kezdőt, hanem egy minőségi cserét látnak Teddyben Cam Newton mögé. Bridgewater már kifejtette, hogy ő kezdő szeretne lenni 2018-ban – ez persze nem meglepő -, meglátjuk, hogyan alakul a piac és az ő sorsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!