Connect with us

Hír

TRADE: Összeállt a denveri támadófal!

John Elway mindent megtesz azért, hogy a tavalyihoz hasonló blama ne történjen meg ismét a csapattal. Akkor se irányító, se támadófal nem volt gyakorlatilag, hiszen a mutatott játékuk alapján mintha ott se lettek volna a pályán. Idén viszont minden más lehet.

 

 

Ha minden játékos egészséges, akkor a Broncos egy tisztességes támadófallal vághat bele az idei NFL szezonba. Egyetlen óriási lyuk volt az egységben, méghozzá a jobboldali tackle poszton, ahová eddig az AFC Westből kukázott mindig valakit Elway. Legutóbb a Raiderst elhagyó Menelik Watson volt a “szerencsés”, de bebizonyította, hogy ő sem megoldás, így lépni kellett. Elway nem tökölt, és rácsörgött Steve Keimre, a Cardinals general managerére, hogy Jared Veldheer áráről tárgyaljanak. A 30 éves RT végül egy idei 6. körös pickért cserébe teszi át a székhelyét Denverbe, hiszen csak az idei szezonra érvényes a szerződése.

 

Mivel $10 milliós cap hitje volt a Cardinalsban, belementek ebbe az üzletbe, a helyét pedig vélhetően John Wetzel, esetleg egy újonc játékos veheti majd át. A cserével majdnem $7 millió felszabadult a salary capben, a Broncosé pedig ennyivel terhelődött. Jelenleg a Bolles – Garcia – Paradis – Leary – Veldheer ötös harcolhat Keenum biztonságáért a védőkkel, de ez a drafton még változhat. Van néhány guard prospect ugyanis, akikben minimum Pro Bowl potenciál van rögtön az újonc évükben, és még csak nem is Quenton Nelsonra gondolunk most, szóval a második körben is húzhatnak kezdő szintű játékost.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!