Connect with us

Hír

Valószínű, hogy a Ravens orvosai fúrták meg Grant szerződését

Ryan Grant, a Redskins korábbi, és a Colts új elkapója négy év alatt egy meccset sem hagyott ki, szinte hiányzott a sérülésjelentésről. Az utolsó meccsén a 2017-es szezonban rásérült a bokájára, de nemrégiben a neves ortopéd sebész Robert Anderson is játékra alkalmasnak nyilvánította, edzett, és útvonalakat futott.

Miután Ozzie Newsome, a Ravens GM-je egy 4/29M-s szerződést ajánlott neki mindenki megrökönyödésére, mégsem sikerült az orvosi tesztje a csapatnál. Az ajánlat így semmis lett, majd Grant a Raidersnél és a Coltsnál is volt viziten, mindkét csapatnál sikerült az orvosija.

Ha gond lenne a bokámmal, nem mentem volna át két csapat vizsgálatain. Nem tudom megmondani a Ravens orvosainak, hogy döntsenek. De voltam elég sok helyen rajtuk kívül, mindannyian zöld utat adtak, szóval ez eléggé magáért beszél.

 

 

Egyre valószínűbb, hogy Newsome meggondolatlan szerződését a csapat az orvosok segítségével fúrta meg, legalábbis más észszerű indok nincs. Az évi 7.5 millió nagyon meredek lett volna egy ötödik körös elkapónak, aki négy év alatt összesen nem ért el 1000 yardot, és a snapek töredékén engedték csak a pályára. A Colts azonban nagyon szűken áll elkapókból, így érthető, hogy ők legalább egy évre elhozták.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!