Connect with us

Hír

Vinny Curry Tampában lelt új otthonra

Nem sok idő telt el amióta a regnáló bajnok megvált Vinny Currytől, de a defensive end máris új otthonra lelt. Ráadásul egy olyan csapatban találta meg az új helyét, ahol égető szükség van egy korrekt edge rusherre, ez a csapat nem más mint a Tampa Bay Buccaneers.

Az Eaglesnek sok lett volna az a 9 millió dollár, amit meg kellett volna adni a játékosnak 2018-ban, a Bucsnak azonban nem, hiszen a szerződés, amit kötöttek vele három évre szól és akár elérheti a 27 millió dollárt is. Amennyiben Curry is egészséges tud maradni és jó teljesítményt nyújt a pályán, akkor elérheti a kontraktus maximális összegét, de mindenesetre az aláíráskor máris 6,5 millió garantált  tartalom ütötte a markát.

A játékos korábban 2012 és 2017 között dolgozott az Eagles tagjaként, ahol összesen 22 sacket ért el. Érdekesség, hogy egészen a tavalyi szezonig egyetlen mérkőzésen sem kezdett, 2017-ben viszont az összes találkozón a kezdő védelem tagja volt, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Philadelphia végül bajnoki címet nyert. A Tampa vele pedig már a harmadik védőfalemberre tett szert mióta az idei free agency megkezdődött, tehát erősen ráálltak a védelem feltankolására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!