Connect with us

Hír

Watkins: Mahomes és én együtt válunk egyre jobbá

Sammy Watkinsért a Chiefs a házat is odaadta, évi 16 millióval a liga negyedik legjobban kereső elkapója mindössze egy darab ezeryardos szezon után. Nyilvánvalóan túlfizették, azonban úgy vannak vele Andy Reidék, hogy ha már két első kört áldoztak Patrick Mahomesért, akkor legyen meg minden lehetősége a kiteljesedéshez. Ezzel Watkins is tisztában van és nagyon bízik benne, hogy együtt naggyá teszik egymást:

 

Egy fiatal srác vagyok, még mindig csak 24 éves. Úgy érzem, Mahomes és én együtt fejlődhetünk igazán, együtt válhatunk egyre jobbá. Tudom, hogy egy nagyszerű játékos, nem véletlenül kelt el az első körben.

 

Érdekesség, hogy Watkins pont úgy két első körébe került anno a Billsnek, mint most Mahomes a Chiefsnek. A fiatal irányító szerencséjére azonban nem csak a sérülékeny és inkonzisztens Watkins, hanem Tyreek Hill és Kareem Hunt is a rendelkezésére áll. Ráadásul mind a négyen 25 évnél fiatalabbak, tehát minden adott, hogy jó sokáig  együtt legyenek és a liga egyik legjobb offense-ét futtassák.

 

 

Visszatérve egyébként Watkinsra. Az utóbbi időkben a Chiefs rajta kívül a következő sztárelkapókat igazolta le:

 

Jeremy Maclin, 5 év, 55 millió dollár – két év után cut, ez idő alatt 1600 yard, 10 TD

Dwayne Bow, 5 év, 56 millió dollár – két év után cut, ez udő alatt 1400 yard, 5 TD

 

Nem túl jó kilátások.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások