Connect with us

Hír

Woodson: Mack és Irvin után ki ér valamit a Raiders D#-ben?

Rod Woodson, a Raiders korábbi (Hall of Famer) safetyje és CB edzője erősen kritizálta a csapat idei kinevezéseit és igazolásait az FS1 Undisputed műsorában, de még a jelenlegi játékosainak nagy részét is. Woodsonnak Del Rio kirúgásával kellett távoznia.

Woodson először is azt nehezményezte, hogy Michael Crabtree-t kivágta a csapat, és helyére Jordy Nelsont hozta, illetve Doug Martin leigazolásával sem értett egyet.

Azt nem mondhatják, hogy Doug Martin leigazolásával jobb lett a csapat. Vagy hogy Jordy Nelson jobb elkapó, mint Michael Crabtree? Ez egy kamu. Imádom Derek Carrt, de ő nem Aaron Rodgers. Crabtree volt a támadóegység gerince, keménységet adott a csapatnak. Nelson ezt nem fogja megadni. Carr sem.

Majd megtalálta Jon Grudent is.

Gruden nagyon jó volt a tévében. Edzőként is remek dolgokat vitt véghez. De csak a meccseinek 53%-át nyerte meg. 10 év, $100 millió. Hány Super Bowlt kell majd nyernie, hogy ennyi pénzt megérjen? $100 milliót Belichicknek kell adni, nem Grudennek. Ezt a húzást nehezen értem. Gruden nem jutott Super Bowlba a Raidersszel. A Buccaneersszel nyert bajnokságot, de az még Tony Dungy csapata volt. Azt mondja, hogy visszaviszi a Raiderst 1998-ba? Sok szerencsét hozzá. A mostani játékosai az Y generáció tagjai. Munkára lehet fogni őket, de nem fognak olyan keményen dolgozni, mint mi tettük akkor. Kicsit megváltoztak a dolgok mostanra. Ma van sok átlagos játékos, aki azt hiszi magáról, hogy nagyszerű, mert tízmilliót keres.  Lehet, hogy Gruden beválik majd. De remélem, Mark Davis valahogy ki tud szállni ebből a szerződésből.

És akkor a jelenlegi Raiders védők se maradjanak ki.

Khalil Mack átlag feletti játékos. Bruce Irvin is az lehetne, de inkonzisztens. De őket leszámítva… Ki van a Raiders védelmében? Ha megszerezték volna Ndamukong Suht, arra azt mondtam volna, hogy oké, akkor Macket nem tudták volna annyiszor duplázni.

Ezzel együtt Rod Woodson arra is megadta a választ, hogy mit gondol a Raiders tavalyi első és második körös újoncairól, a cornerback Gareon Conley-ról és a safety Obi Melifonwuról, akiktől sokat vár a csapat.

Ilyet még nem láttam, hogy egy kirúgott edző a tévében szidja azokat a játékosokat, akikkel hétről hétre harcolt. Megmutatta az igazi arcát. Ken Norton Jr. ilyet sosem csinált volna. És hogy Woodson keményen dolgozott? Ő volt az egyik edző, aki elsőként rohant haza az edzések után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!