Connect with us

Hír

8 top játékos van az idei drafton

Minden évben vannak jó játékos a drafton, nagy potenciállal rendelkezők és vannak az úgynevezett blue chip prospectek, akik kimagaslanak még az első körbe várt jelöltek közül is. Ezeket a blue chip playereket már az első naptól kezdetni lehet a profik között is, kezdőként is megállják a helyüket.

 

 

Chris Ballard, a Colts general managere szerint idén 8 ilyen játékos van a drafton, továbbá a 4 irányító, akik ugyan nem tartoznak szigorúan ezek közé a játékosok közé, de az értékük hatalmas. Ez az információ azért lehet lényeges, mert így a Colts továbbra is gondolkodhat egy hátra cserében, ugyanis még a 12. helyen is elvihet egy ilyen játékost, ha minden jól alakul. Minő véletlen a 12. draftcetli pont a Bills tulajdonában van, akik potenciálisan fel akarhatnak mozogni.

 

Ballard egyébként arról is beszélt, hogy a trade köztük és a Jets között jól mutatja, hogy ők igenis bíznak Luck visszatérésében, mert ha nem tennék, akkor maradtak volna a helyükön és megcélozzák az egyik irányítót. Ezzel a kijelentéssel elejét akarja venni a pletykáknak. A blue chip playerekről még annyit, hogy Ballard nem nevezte meg őket név szerint, de elég könnyű kitalálni kikről beszélhet. A legtöbb big boardon, köztük katonadani, hamarosan megjelenő top50-es listáján is a legjobb nyolcba kerülnek. Sorrend nélkül ők azok: Saquon Barkley, Quenton Nelson, Bradley Cubb, Minkah Fitzpatrick, Denzel Ward, Derwin James, Roquan Smith és Tremaine Edmunds.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!